2016

Forår:   Startede med i Januar at synge på KFUM Bosted, Amager og April havde vi Workshop både i Buddinge Kirke og i Karlslunde sammen med Gospelkoret Grace hvor Dale Anthony instruerede.

Et par øve aftener sammen med Gospelkoret Grace i forbindelse med koncert i TIVOLI, hvor vi synger under navnet “United Gospel Choir”.

Vi deltog også i 2 koncerter ved de Kirkelige “Himmelske Dage”, som i år blev holdt i København.

Konfirmation i Herlev, hyggesang på Kærbo Plejecenter, deltagelse i sang ved Herrens Mark, Mosede Fort i Karlslunde. De 12 læsninger i Jerusalemskirken v/Michael Nielsen, Sommerkoncert i Buddinge Kirke og Sct. Hans på Karlslunde Strand sammen med Gospelkoret Grace, det var en strålende koncert der endte i skybrud.

Sommerafslutning holdt vi privat hos kormedlem. I Juli en Begravelse i Lynæs kirke.

 

Efterår:  Tidlig sæsonstart, vi lagde ud med Bryllup, Kobberbryllup og 40 års fødselsdag. Opstarten holdt vi privat hos kormedlem.

Gospelworkshop på Solborgen, med Jerusalemskirkens øvrige kor og menighed.

2 x 50 års fødselsdag, Navngivnings fest, og de 9′ læsninger i Jerusalemskirken ved Michael Nielsen. Sang i Carlsbergbyen sammen med Gadepræsten Liane Zimsen Dambo. Et arrangement ved De hjemløses jul, Metodistkirkens Sociale Arbejde ved Jerusalemskirken.

 

Kulturnat:

Kulturnat i Birkerød 9/9-16

Kulturnat i Jerusalemskirken København 14/10-16

 

Tur til Litauen 29/9 til 3/10 – se under rejser