2017

Forår:   Fantastisk Januar, startede med privat 60 fødselsdag, surprise for et kormedlem, en koncert i Johannes Kirken i Greve sammen med Grace og Harvest Gospel, KFUM bosted, Nytårskur/Koncert. Og en fantastisk Workshop med Grace ledet af Terrence Kelly og Ben. I maj gav vi koncert på Virumgård plejecenter.

Sankt Hans Buddinge Kirke 

En regnfuld fredag blev til en lysende succes, da koret deltog i Sankt Hans arrangement ved Buddinge Kirke. Hele arrangementet var udendørs og heldigvis var det tørvejr præcis i det tidsrum arrangementet varede. Det lykkes at få flammer i bålet og koret underholdt med en glimrende gospelkoncert. (jf. Gladsaxe bladet)  Der var pænt fremmøde , børnene lavede snobrød og der var salg af kaffe og kage.

 

Sommer

Sommerfesten blev holdt privat hos et af kormedlemmerne, hvor vi alle medbragte en ret til buffeten. Derefter var der flere sang- opgaver: Koncert i Højnæs Kirke i Rødovre med et meget medlevende og engageret publikum – Og så blev det sommerferie.

 

Efterår:

Kulturhavn på Göteborg plads –  Koncert i Kongens Have  – Kræftens Bekæmpelse –  Kærbo plejecenter – Asnæs Kirke

KulturnatFørst i Birkerød og derefter i Jerusalemskirken København.

 

Gospel – Workshop:

Marts – YCGF som betyder Young Copenhagen Gospel Festival blev afholdt i Jerusalemskirken. Vi deltog mest med de praktiske opgaver. Her genså vi flere af børnene og præsten fra Pilviskias i Litauen som deltog, det var et glædeligt gensyn.

 

Maj – Metodistkirken afholdt i 2017 deres Årskonference  i København og havde derfor inviteret samtlige kor under Jerusalemskirken til at underholde lørdag aften. I den forbindelse blev der afholdt en Workshop med Karen Gibson fra England. Det hele kulminerede i en gigantisk koncert i Jerusalemskirken.