Før 2012

2012:

 

Forår: I april havde vi Gospelgudstjeneste, og i maj ”Bøn for Nationen”, så blev det ”Pinse på Herrens Mark” i juni, og traditionen tro Sct. Hans sammen med Grace.

Sommerfest privat, hvor temaet var gennemført: “Klampenborg Gallopbane”

Efterår: August (før kor start), sang vi  ved en 50 års fødselsdag. I september  fulgte Plejehjemmet Bethania hjemmet,  hvor også Gospel Cafe’en startede . Workshop / Stemmetræning med Nina Luna, det var en lærerig oplevelse. Vi sluttede året d. 29/12 sammen med de hjemløse, hos MSA i Jerusalemskirken i krypten.

Kulturnat:  I Oktober var vi i Jerusalemskirken i forbindelse med Københavns Kulturnat og i November deltog vi i Birkerød Kulturnat, hvor vi sang i Bistrup Kirke for Kræftens bekæmpelse.

 

 

2011:

 

Forår:  Februar var der en bisættelse, Maj deltog vi i “Bøn for Nationen” i Helligåndskirken. “Pinse på Herrens Mark” i Karlslunde Strandkirke.

Efterår:  Plejehjemmet Bethania hjemmet på Frederiksberg i september og opstart med Gospel Cafe i Jerusalemskirken. Traditionen tro afsluttede vi året med : “Julebrag” sammen med Kefas og Revelation Gospel Choir, og Julekoncert for MSA og de hjemløse

Workshop: CGF (Copenhagen Gospel Festival) i Jerusalemskirken

Kulturnat: Oktober var vi i Jerusalemskirken i forbindelse med Københavns kulturnat og i November deltog vi i Birkerød kulturnat, hvor vi sang i Bistrup Kirke for Kræftens bekæmpelse.

 

 

2010:

 

Forår:  Året startede med et par Gospelgudstjenester i Jerusalemskirken. April, det Internationale kor i Helligåndskirken i København “Prayer for the Nation”. I Tivoli sammen med Grace, og på Mosede fort til “På herrens Mark”. Et Bryllup i Græse Kirke i juni.

Efterår:   Vi sang til en privat fødselsdag på Hotel Frederiksdal i oktober. I december var der en del arrangementer, vi medvirkede med 3 sange ved Kluvers Big Band i Portalen sammen med Kefas og Grace.   Traditionen tro afsluttede vi året med : “Julebrag” sammen med Kefas og Revelation Gospel Choir, Julekoncert for MSA og de hjemløse, samt en Julekoncert i “Den Svenske Kirke” på Østerbro.

Workshop: CGF (Copenhagen Gospel Festival) i Jerusalemskirken

Kulturnat:  Københavns Kulturnat i oktober var vi i Jerusalemskirken og i november deltog vi i Birkerød Kulturnat, hvor vi sang i Bistrup Kirke for Kræftens bekæmpelse.

Tur i Danmark:   Turen gik til Viborg i maj måned, for at synge på Danske Kirkedage.

Gospel – Turné:   Turen gik til Portugal   – se under rejser. I marts måned var vi på Gospelmission i Portugal, der blev holdt flere koncerter og SAS deltog i gudstjenester i Mirane Church i Porto og i Metodistkirken i Averio, samt John Wesley Metodistkirken i Braga. Afslutningen var en stor koncert i rådhussalen i Valdozende.

 

Rejsen til Portugal – se under Rejser

2009:

 

Forår:   Jerusalemskirkens 150 års fødselsdag blev fejret, og senere en 40 års fødselsdag. Koncert ved Kræftens bekæmpelse i Lyngby og i februar begravelse for kormedlem.

Gospelkoncert i Buddinge kirke, samt workshop sammen med Kefas og Revelation i Jerusalemskirken. Koncert Skærtorsdag i Jerusalemskirken.

I år deltog vi i Tivoli på plænen sammen med Grace. Deltog i et Internationalt kor ved Helligåndskirkens arrangement: “Prayer for the Nation” St. Bededag, et meget farverigt arrangement. Slutningen blev på Herrens Mark i et stort fælleskor, samt 60 års fødselsdag i kolonihave for et medlem og endelig sommerafslutning privat hos et medlem, tema: “Cirkus.”

Efterår: Sammen med Grace havde vi gudstjeneste i Nathanaels Kirke og senere CGF i Jerusalemskirken, samt Kulturnat og koncert med Jessie Dixon i Karlslunde Strandkirke, igen med Grace.

Julekoncert i Den svenske Kirke, på KFUM kollegiet på Amager og en fælles koncert med Revelation og Kefas.

 

 

 

2008:

 

Saints and Sinners tog på weekendtur til Bornholm i september hvor vi besøgte Metodistkirken i Rønne. Her sang vi til Gospelkoncert. Vi var også på tur rundt på øen, besøgte bl.a. Hammershus slotsruin, Allinge og en rundkirke hvor vi fik lov til at synge a cappella inde midt i kirken.

 

 

 2007:

 

Forår:  Gospelgudstjeneste i Februar, en barnedåb og koncert på plejehjemmet Teglporten i Birkerød. Gospelgudstjeneste i Mørkhøj Kirke, Jerusalemskirken og gadegudstjeneste ved Sundby Kirke.

60 års fødselsdag på restaurant, og Sct. Hans koncert i Buddinge Kirke.

Efterår: . Saints and Sinners deltog på Langelandsfestival hvor vi sang i “Møllers Telt” over 2 dage. Gospelgudstjeneste i Jerusalemskirken CGF med Gospelcelebration og Kordag med Kefas og Revelation i Jerusalemskirken. Julekoncert i Asminderød Kirke, på Næsseslottet og Sct. Ansgar Kirke samt Asnæs Kirke.

Borg og Bigum underholdning.

 

 

 

2006:

 

Gospel – turné:   Turen gik til Polen  – se under rejser.

 

 

 

2004:

 

Gospel – turné: Turen gik til USA – se under rejser.

 

 

2000:

 

Gospel – turné:   Turen gik til England  – se under rejser.