Om koret

19. september 2017 // Ingen kommentarer » // Nyheder

 

Saints and Sinners blev grundlagt i efteråret 1994 af Peter Steinvig, og efter 2 år med forberedelse og øvelse blev koret formelt etableret som forening og fik sit navn, som jo meget autentisk beskriver Koret.

Vi, Saints and Sinners, består nu af ca. 30 voksne og entusiastiske sangere, med meget forskellig baggrund, men fælles deler vi sangglæden og det sociale, og vi lægger vægt på tolerance for forskelligheder.

Det afspejler sig også i vores fælles interesse for gospelmusikken, – vi har et meget stort repertoire med forskellige genre, som skaber dynamik og favner bredt.

Koret deltager ved ca. 15-20 arrangementer om året, ligesom der også har været flere rejser både ind- og udland.

Når vi optræder er vi i Rober ved de mere formelle events og ellers i sorte bukser eller nederdel og f.eks blå bluser.

 

Vores korleder er Peter Steinvig, som er en kreativ og inspirerende gospelentusiast, i samarbejde med vores dygtige og pædagogiske dirigent Helene Bom. De er altid glade og veloplagte og tilsammen formår de at få det bedste frem i den enkelte og koret, så vi hele tiden er i udvikling og bliver dygtigere.

Vi mødes gerne et par gange om året til fællesspisning og hygge, ligesom der er tradition for at vi synger ved kormedlemmernes egne store mærkedage, hvis de ønsker det. Vi lægger vægt på fællesskab, tryghed og glæde, for det skal være sjovt at synge i kor.

Troen har vi alle, men ikke nødvendigvis den samme, vi har dog en fælles tro på musikken og sangens indflydelse på fællesskabets mange glæder – derfor er her plads til alle!

Praktisk:

Vi øver hver torsdag fra kl. 19.30-21.45 i Buddinge kirkes lokaler.

Medlemspris kr. 650,- opkræves halvårligt.

Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i februar/marts

Vi optager løbende nye medlemmer, som er velkommen til at møde op på en af vores øve aftner og hilse på os. Vi tilbyder en gratis prøvetid på 4 uger.